ΔΙΑΜΟΝΗ

Neapoli Villas

Το Neapoli Villas βρίσκεται μόλις 20 μέτρα από την παραλία, προσφέροντας μοναδική πανοραμική θέα προς την πανέμορφη Ελαφόνησο.
Όλες οι βίλες αναπτύσσονται σε τρία επίπεδα, τα οποία συνδέονται μεταξύ τους με εσωτερικό κλιμακοστάσιο. Η κύρια είσοδος της κάθε βίλας βρίσκεται στο δεύτερο επίπεδο, ενώ πρόσβαση στον περιβάλλοντα χώρο υπάρχει και από το πρώτο επίπεδο. Όλες οι βίλες διαθέτουν μεγάλους στεγασμένους ανοιχτούς χώρους (βεράντες) και ελεύθερο χώρο αποκλειστικής χρήσης (αυλή – κήπος), πέραν των κοινόχρηστων ανοιχτών χώρων της έκτασης, διατηρώντας άμεση επαφή με το φυσικό περιβάλλον.

Ο εξωτερικός σχεδιασμός με χρήση υλικών όπως πέτρα και ξύλο, διασφαλίζει την αίσθηση εξοχικής κατοικίας, ενώ ο εσωτερικός σχεδιασμός ικανοποιεί όλες τις σύγχρονες ανάγκες του επισκέπτη με έμφαση στην ποιότητα και τη λειτουργικότητα.

Το Neapoli Villas, είναι η ιδανική τοποθεσία για να απολαύσετε τις διακοπές σας, όλο τον χρόνο, με την οικογένεια ή την παρέα σας, χαλαρώνοντας και εξερευνώντας τις ομορφιές της περιοχής.

ΓΙΑ 4-6 ΑΤΟΜΑ
93 τ.μ.

FRONT ROW | SEA VIEW VILLAS

Τρεις βίλες συνολικής επιφάνειας 93 τ.μ. η κάθε μία, με μοναδική, ανεμπόδιστη θέα στη θάλασσα αλλά και στον καταπράσινο κήπο του Neapoli Villas, στην πρώτη σειρά βιλών του καταλύματος.

Οι βίλες αναπτύσσονται σε τρία επίπεδα, με την κύρια είσοδο στο μεσαίο επίπεδο και μπορούν να φιλοξενήσουν μέχρι 6 άτομα (4 ενήλικες και 2 παιδιά) η κάθε μία. Στο πρώτο επίπεδο (ισόγειο) προσφέρεται ένα υπνοδωμάτιο με δύο μονά κρεβάτια με μπάνιο και ένα καθιστικό το οποίο ανοίγει σε πλακόστρωτη βεράντα και στον πανέμορφα διαμορφωμένο κήπο.

Στο καθιστικό του ισογείου υπάρχει και ένας καναπές που μπορεί να γίνει διπλό κρεβάτι και να φιλοξενήσει 2 παιδιά. Στο μεσαίο επίπεδο βρίσκονται οι χώροι υποδοχής – το κυρίως καθιστικό της βίλας με βεράντα, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα open plan κι ένα δεύτερο μπάνιο. Το τρίτο επίπεδο της βίλας διαφέρει μεταξύ των δύο τύπων.Στον πρώτο τύπο βίλας έχει κατασκευαστεί ως ένας ευρύχωρος εσωτερικός εξώστης, ο οποίος «βλέπει» στον χώρο του καθιστικού και διαθέτει ένα υπνοδωμάτιο με ένα διπλό κρεβάτι. Στον δεύτερο τύπο βίλας ο τρίτος όροφος διαθέτει ένα υπνοδωμάτιο με ένα διπλό κρεβάτι και μία βεράντα με θέα στην θάλασσα. Όλες οι βίλες του Neapoli Villas είναι κατασκευασμένες ώστε να προσφέρουν στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας, ιδιωτικότητα και επαφή με τη φύση.

Το κατάλυμά προσφέρεται για οικογενειακές διακοπές!

ΓΙΑ 4-6 ΑΤΟΜΑ
93 τ.μ.

POOL AND SEA VIEW VILLAS

Τέσσερις βίλες συνολικής επιφάνειας 93 τ.μ. η κάθε μία, με μοναδική θέα στη θάλασσα αλλά και στον καταπράσινο κήπο του Neapoli Villas, ακριβώς μπροστά από την πισίνα του καταλύματος.

Οι βίλες αναπτύσσονται σε τρία επίπεδα, με την κύρια είσοδο στο μεσαίο επίπεδο και μπορούν να φιλοξενήσουν μέχρι 6 άτομα (4 ενήλικες και 2 παιδιά) η κάθε μία.

Στο πρώτο επίπεδο (ισόγειο) προσφέρεται ένα υπνοδωμάτιο με δύο μονά κρεβάτια με μπάνιο και ένα καθιστικό το οποίο ανοίγει σε πλακόστρωτη βεράντα και στον πανέμορφα διαμορφωμένο κήπο. Στο καθιστικό του ισογείου υπάρχει και ένας καναπές που μπορεί να γίνει διπλό κρεβάτι.

Στο μεσαίο επίπεδο βρίσκονται οι χώροι υποδοχής – το κυρίως καθιστικό της βίλας με βεράντα, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα open plan κι ένα δεύτερο μπάνιο. Το τρίτο επίπεδο έχει κατασκευαστεί ως ένας ευρύχωρος εσωτερικός εξώστης, ο οποίος «βλέπει» στον χώρο του καθιστικού και διαθέτει ένα υπνοδωμάτιο με ένα διπλό κρεβάτι.

Όλες οι βίλες του Neapoli Villas είναι κατασκευασμένες ώστε να προσφέρουν στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας, ιδιωτικότητα και επαφή με τη φύση.

Το κατάλυμά προσφέρεται για οικογενειακές διακοπές!

ΓΙΑ 4-6 ΑΤΟΜΑ
93 τ.μ.

GARDEN AND SEA VIEW VILLAS

Οκτώ βίλες συνολικής επιφάνειας 93 τ.μ η κάθε μία , με μοναδική θέα στον καταπράσινο κήπο
του Neapoli Villas αλλά και στη θάλασσα.

Οι βίλες αναπτύσσονται σε τρία επίπεδα, με την κύρια είσοδο στο μεσαίο επίπεδο και μπορούν να φιλοξενήσουν μέχρι 6 άτομα (4 ενήλικες και 2 παιδιά) η κάθε μία.

Στο πρώτο επίπεδο (ισόγειο) προσφέρεται ένα υπνοδωμάτιο με δύο μονά κρεβάτια με μπάνιο και ένα καθιστικό το οποίο ανοίγει σε πλακόστρωτη βεράντα και στον πανέμορφα διαμορφωμένο κήπο.
Στο καθιστικό του ισογείου υπάρχει και ένας καναπές που μπορεί να γίνει διπλό κρεβάτι.

Στο μεσαίο επίπεδο βρίσκονται οι χώροι υποδοχής – το κυρίως καθιστικό της βίλας με βεράντα, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα open plan κι ένα δεύτερο μπάνιο. 
Το τρίτο επίπεδο της βίλας έχει κατασκευαστεί ως ένας ευρύχωρος εσωτερικός εξώστης, ο οποίος «βλέπει» στον χώρο του καθιστικού και διαθέτει ένα υπνοδωμάτιο με ένα διπλό κρεβάτι. Όλες οι βίλες του Neapoli Villas είναι κατασκευασμένες ώστε να προσφέρουν στιγμές χαλάρωσης

και ηρεμίας, ιδιωτικότητα και επαφή με τη φύση.

Το κατάλυμά προσφέρεται για οικογενειακές διακοπές!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΤΕΡΕΣ
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Η ΜΙΑ ΕΠΙΤΟΠΙΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗ
ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

    Αριθμός Γ.Ε.ΜΗ.: 133163439000 | Πνευματικά Δικαιώματα από το Neapoli Villas. Δημιουργήθηκε από την RevMakers.